PROCESSOS PARTICIPATIUS I ALTRES VIES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Consulteu les diferents vies obertes per a la vostra participació activa. Aspirem a crear un diàleg ric i significatiu entre la ciutadania i els processos de presa de decisions. Creiem fermament en la importància de la participació ciutadana com a fonament de la democràcia, i aquesta secció és el punt de trobada per explorar, entendre i involucrar-vos en els mecanismes participatius que configuren el vostre entorn.

Estem compromesos a fomentar la transparència i la col·laboració perquè creiem que una ciutadania informada i implicada és fonamental per a un desenvolupament sostenible i una governança efectiva, pel que us convidem a participar, aprendre i, sobretot, a ser partícips del procés que dóna forma al vostre entorn i a la vostra comunitat. La participació ciutadana és la base d'una societat més justa i equitativa.

Consulta el Reglament de Participació Ciutadana d'Alió

Consulta en aquest apartat els processos participatius vigents i els passats, així com altres vies de participació ciutadana obertes a l'Ajuntament.

Consulta en aquest apartat les Associacions i Entitats del municipi.

Participa en el desenvolupament de la comunitat enviant les teves propostes. Aporta les teves idees i suggeriments per millorar el nostre municipi.

Accedeix a la informació pública a través d'aquest apartat. Trobaràs informació sobre els procediments i requisits per sol·licitar accés a la informació disponible.

Descobreix eAgora, una plataforma virtual que facilita la participació ciutadana en línia. Estigues al dia de tots els esdeveniments i informacions i comparteix les teves opinions sobre temes rellevants per a la comunitat.

En aquesta secció podràs avaluar els serveis prestats per l'Ajuntament d'Alió

Aquí trobaràs la informació i dades essencials per contactar amb l'Ajuntament. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol pregunta, suggeriment o preocupació que tingueu.