En aquest espai dedicat a l'Ajuntament, trobareu una font exhaustiva d'informació sobre les funcions, recursos, gestió, iniciatives,.... Aquesta secció està dissenyada per proporcionar-vos una visió completa de la composició i l'activitat de l'Ajuntament, entre altres aspectes, amb total transparència.

Us convidem a explorar aquesta secció per conèixer millor les iniciatives i les accions que duem a terme per millorar la qualitat de vida a la nostra comunitat. L'Ajuntament és més que una institució; és el vostre aliat en la construcció d'un futur conjunt basat en la prosperitat i la convivència. 

És un honor donar-vos la benvinguda a la nostra comunitat.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol pregunta, suggeriment o preocupació que tingueu. Aquí trobareu detalls essencials per contactar amb l'Ajuntament.

El compromís amb la transparència i el bon govern és fonamental per al funcionament efectiu d'una administració local i un principi fonamental per construir la confiança amb els ciutadans. Consulteu les nostres directrius i avaluacions en transparència.

Conegueu el nostre Govern Municipal, la seva organització i les persones que treballen per representar i defensar els interessos de la nostra comunitat.

Exploreu les accions i iniciatives que el Govern Municipal està duent a terme. Podeu consultar les convocatòries i actes de plenaris, acords de la Junta de Govern, el tauler d'anuncis,...

Exploreu dades i informació rellevant sobre la gestió, els pressupostos i l'estat econòmic del nostre municipi.

Explora la informació que es presenta públicament per a la revisió i el coneixement dels ciutadans. En aquesta secció compartim informació rellevant, com documents oficials, informes de gestió, plans i altres materials que estiguin subjectes a la revisió i l'avaluació públiques.

Manteniu-vos al dia dels esdeveniments i activitats planificades pels membres de la Corporació. L'Agenda Institucional us proporcionarà informació sobre els esdeveniments clau i les dates importants.

Des d'instal·lacions municipals fins a parcs i espais recreatius o instal·lacions esportives i culturals, aquesta secció proporciona una visió completa dels equipamets municipals. Exploreu la informació detallada sobre les característiques, serveis disponibles en cada equipament, així com els tràmits i normatives vinculades a cada un.

Consulteu les subvencions que hem rebut per finançar projectes i iniciatives d'interès comú. Amb informació sobre cada subvenció, els ciutadans poden comprendre millor com es canalitzen els recursos i contribuir a una major comprensió de les prioritats financeres de la comunitat.

Consulteu les subvencions que hem atorgat per a projectes i iniciatives d'interès comú.

En aquest espai els membres tant del Govern com de l'Oposició poden expressar les seves opinions, propostes constructives i publicar sobre qualsevol assumpte que creguin convenient. Reconeixem la importància de la diversitat d'opinions en el procés democràtic, i brindem l'oportunitat perquè aquells que podrien tenir perspectives diferents puguin compartir les seves reflexions i aportar a la construcció col·lectiva de forma respectuosa i responsable.