Publicades les bases per a la gestió del Bar de la piscina per a l'estiu 2024. Consulta l'e-Tauler per a més informació. Presentació fins el 3 de maig de 2024

 

01/03/2024

Estrenem nova web!


Posem a disposició de tota la ciutadania la nova web de l'Ajuntament d'Alió

 

És un plaer comunicar-vos que després de diversos mesos de treball intens i dedicació, hem posat en funcionament la nova pàgina web de l'Ajuntament d'Alió, fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i un projecte d'empreneduria local d'Alió.

Aquesta nova web representa un pas important en la nostra missió de servir millor a la comunitat i de promoure valors fonamentals com la transparència, la comunicació i la participació ciutadana, pel què esperem que sigui una èina valuosa per tal de poder acomplir diferents objectius que des de l'Ajuntament ens hem fixat:

  • Donar un alt grau de compliment als requisits legals de Transparència i Bon Govern.
  • Facilitar a la població l'accés a la informació pública i als tràmits amb l'administració.
  • Ampliar i millorar les víes de comunicació entre l'Ajuntament i la ciutadania.
  • Afavorir una comunitat més ben informada i participativa.

Amb aquests objectius en ment la nova web disposa d'una estructura de menús intuïtiva i senzilla per trobar fàcilment el que es necessita, és totalment accessible també des de dispositius mòbils i millora la integració de la nostra web municipal amb la resta d'èines en línia de l'Ajuntament com són la Seu electrònica (e-SEU), el portal de tràmits o l'oficina virtual.

Però aquesta nova plataforma no només millora l'experiència de l'usuari; també busca optimitzar els processos interns de gestió de continguts, per tal que el manteniment i l'actualització dels continguts es pugui fer de manera eficient i senzilla pel què afavorim que en el futur segueixi sent tant o més útil i els continguts es puguin millorar i actualitzar de la forma més ràpida i simple possible.

 

La creació i implantació d'aquesta nova eina ha suposat fins al moment una despesa de 0€ per part de l'Ajuntament. Aquesta fita ha estat possible gràcies a una col·laboració pionera amb un projecte emprenedor local, que ens ha permès utilitzar la seva innovadora eina "AjuntawebCMS", un gestor de continguts web dissenyat específicament per a les necessitats dels Ajuntaments de mida petita, amb una demanda de recursos perfectament adaptada a la nostra realitat.

Com tots sabem, els Ajuntaments de petites poblacions sovint ens trobem amb limitacions sistèmiques de recursos econòmics i humans, dificultant l'assoliment de molts objectius, però a falta de més recursos, a l'Ajuntament d'Alió esperem superar aquests reptes dotant-nos d'eines més eficients i efectives que ens permetin un millor ús i aprofitament dels recursos disponibles.

En aquest sentit creiem vital recolzar projectes d'emprenedoria que busquen millorar l'eficiència dels recursos i ajudar a aconseguir els objectius en les petites administracions. Alhora estem orgullosos que aquesta iniciativa hagi sorgit de la nostra pròpia població, demostrant el potencial i la creativitat local.

 

Esperem que aquesta nova web us sigui d'utilitat i us animen a explorar-la i descobrir el valor que conté. 


Imatge de la noticia